Yeni UYAP Avukat Portalı Hakkında Bilgilendirme
Tarih: 29.08.2024 | Okunma Sayısı: 38

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü tarafından, son kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi ve yargı hizmetlerinin daha verimli sunulabilmesi amacıyla yeni teknolojiler kullanılarak hazırlanıp 5 Nisan 2024 tarihinde hizmete sunulan yeni UYAP Avukat Portalı, 1 Eylül 2024 tarihinde mevcut Avukat portalının kapatılmasıyla yerini alacak şekilde planlanmıştı.

Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde eski UYAP sisteminin kapatılışı Adalet Bakanlığı tarafından 1 Ekim 2024 tarihine uzatılmıştır. 01 Ekim 2024 tarihinden itibaren mevcut Avukat Portalı hizmeti sonlandırılarak sadece yeni Avukat Portalı üzerinden hizmet sunulacaktır.

Yeni Avukat Portal Uygulamasına E-imza ile Giriş Adımları Kılavuzu İçin Tıklayınız

16.09.2024
AV. TANER ÇAKIR

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.